Stort tillykke til Louise Liv

I dag skal der lyde et stort tillykke til Louise Liv oppe i det nordjyske, for hun runder i dag et skarpt hjørne. Hun bliver 30 år i dag. Hip hip hurra til hende, og de bedste ønsker for at også de næste 30 år bliver mindst lige så sjove som de første 30 år har været det.

Louise Liv blev en god veninde da jeg i sin tid boede i et bofælleskab ude ved Kamstrup lidt uden for Roskilde. En intelligent pige, som senere har gennemført det meste af en juridisk embedseksamen, og nu også har fået et par piger til samlingen.

En sjov lille ting var faktisk, at da hun tog over til England som au-pair pige i England havde hun et par kuverter med som havde specialmærker med prinsesse Diana, som blev poststemplet ganske fantastisk af det britiske postvæsen. Sjove minder for sådan en entusiast som mig, der altid har været fascineret af folkets prinsesse, som døde i en alt for ung alder, som jeg skrev om i går…

Jeg håber Louise får en rigtig god dag, og ønsker endnu engang tillykke med sjove minder om en svunden tid. Jeg glemmer i hvert fald aldrig at hun er glad for gyldne damer, som Guld Tuborg også kaldes. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.