Bravo Tours – åbenbart ligeglade…

En god online ven, Brian Brandt, er for nylig vendt hjem fra en ferie med Bravo Tours til Rhodos, og det er der kommet et spændende blogindlæg ud af. Det hedder: “Bravo Tours – ferie du vil hjem fra“…

Indholdet, og kommentarerne, er ikke for sarte sjæle hvad angår beskrivelsen af det mest uhumske og absolut uværdige. Det står slet ikke mål med de reklamer Bravo Tours i øjeblikket kører på TV, hvor de i øvrigt gør grin med skandinaviske guider.

For vores egen del har vi altid foretrukket Spies Rejser, og da vi rejste til Kreta skete dette også med Spies Rejser. Dette kan du læse mere om her: http://www.blunck.dk/kreta/

Vores konklusion på den daværende voksenferie var positiv med ordene:

På gensyn, Kreta!

Der kan siges rigtig meget positivt om øen, og selv i det dårlige vejr faldt vi straks for både stemningen, duften, maden, befolkningen – altsammen fungerer i en helt anden tidsalder end den vi kender. Selvom der (ifølge det vi hører fra andre) er begyndt at være langt mere moderne end for bare tyve år siden, så bevares den græske ånd i bedste velgående. Øen kan varmt anbefales.

Læs Brian Brandts blogartikel “Bravo Tours – ferie du vil hjem fra“, og vær derefter advaret om nogensinde at bruge Bravo Tours. Jeg er meget forbavset over de ikke har fundet anledning til en kommentar (og en undskyldning), og denne sag er så absolut værd at have i tankerne hvis du står foran en ferie med Bravo Tours. Husk ekstra lommepenge så I har råd til at spise ude, for begrebet All Inclusive har lige fået en helt ny betydning hvis det er den sædvanlige standard for ferier med Bravo Tours.

Vores anbefaling er i hvert fald at bruge Spies Rejser. De tager kunderne alvorligt, og den slags var aldrig gået på et af deres hoteller. Tværtimod bliver den slags skiftet ud hvis der er bare den mindste grund til ikke at bruge et hotel mere, og det giver tryghed for kunderne, og også derfor vi gerne lægger ferien trygt i Spies Rejsers hænder…

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.