Den store gevinst i morgen

Alle følger nysgerrigt med, enten de spiller eller ej, for i morgen KAN det være en eller flere løber med Danmarksrekorden i OnsdagsLotto. 140 millioner til 6 rigtige tal. Indrømmet, chancerne er små for, at man skulle være den eneste. Men selv hvis 4 heldige vindere udløser gevinsten, så er der altså 35 millioner til hver.

Det har jeg tidligere talt lidt om i en artikel med titlen Find din passion – hvad ville DU lave hvis du vandt fem millioner?

Lær af den passion du finder. Det du brænder for kan blive din fremtid, ganske som Steve Jobs grundlagde Apple og Bill Gates Microsoft. Det du virkelig er interesseret i kan blive din lykkelige fremtid. Tænk hvis du omdannede din hobby til din levevej. Det kræver ikke engang, at du vinder i Lotto – selvom det naturligvis er en skøn genvej.

Det handler om at turde tænke store tanker. At du tør sætte handling bag ordene. Skriv gerne en kommentar om hvad du brænder for, og hvordan DU er i gang med at realisere denne passion. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.