Bestået kursus

Her til eftermiddag tog vi den sidste case i betragtning, og løste opgaven med vanlig entusiasme. Vi kan derfor konstatere, at endnu en god uge er sluttet med et godt resultat, og vi har nu bestået de fire grundkursus så vi alle er fuldgyldige tillidsmænd med en gennemført Grunduddannelse, G1 til G4.

Det har været både begivenheds- og lærerigt for os at gennemføre denne uddannelse. Vi har gennemført mange gruppeprojekter, og har delt viden på højt niveau omkring de emner som ligger i en forståelse af det danske arbejdsmarked.

Således belært kan vi om lidt over en time sætte os til bords med en festmiddag med tre retter og et hyggeligt gensyn med såvel hovedkasserer som forbundsformand, Ulrik Salmonsen. Det bliver et godt gensyn fordi vi nu kan bygge videre i forhold til det udgangspunkt vi havde dengang vi var inde i forbundsbygningen på G1. I dag har vi en langt større viden og en langt bedre forståelse for de ting vi nu skal administrere og behandle når vi træder ud i vores lokalgrupper.

Det samme gælder også de møder der ligger i den nærmeste fremtid. Jeg er allerede blevet spurgt om indtræden i et af vore udvalg i områdegruppen, og det er dejligt at mærke den tillid der både ligger i medlemmernes tillid da de valgte os hver især, men også den styrke der ligger i at vi nu møder anerkendelse fra vore samarbejdspartnere ved de udstrakte hænder der kommer frem.

Der er lagt op til en spændende aften med god hygge. På en måde vemodigt at vi afslutter ét kapitel, men samtidig en gavnlig udvidelse af vores netværk fordi vi nu tværfagligt kender hinanden endnu bedre. Det er et godt fundament at bygge videre på, og det gør det bestemt sjovere at kunne tage imod udfordringerne

God weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.