En sær kommentar gav god snak med datteren om online mobning

Det var lidt sjovt, at en sær kommentar faktisk gav inspiration til en god snak med datteren om mobning. Det var faktisk både positivt og nyttigt. Vi havde talt lidt om hvordan folk kunne finde på at agere på bl.a. Facebook, og hun har tidligere givet udtryk for, at hun på en måde godt kunne forstå dem, som dropper netværket.

Da jeg fortalte hende hvordan man kan håndtere negative bemærkninger sagde hun straks: “Fed måde at håndtere haters!”

Jeg er naturligvis enig. Ellers havde jeg heller ikke gjort det sådan… 🙂

Men egentlig er det lidt morsomt, for vedkommende var nok ikke klar over, at en ganske almindelig søgning på IP-nr. viser, at personen er bosiddende omkring Haslev og bruger internet via SEAS-NVE. Nu er jeg ikke typen, der gider dykke længere ned, men jeg undrer mig da over hvorfor en person skulle have lyst til at skrive den slags kommentarer.

Jeg tror faktisk alle et eller andet sted ville ønske, at adfærden online var lige så almindelig og positiv som IRL. Det ville sikre en langt bedre atmosfære, hvis vi alle talte pænt til hinanden.

Anyway, det var en super chance da to af de tre unger var forbi til at få mange snakke, og lige nøjagtig denne var en inspiration, også selvom vedkommende tydeligvis ikke har læst specielt meget Emma Gad.

Fortsat god søndag herfra til alle bloggens læsere.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.