Vi vandt – i sidste øjeblik…

I sidste sekund vandt det danske herrehåndboldhold. Dejligt at vi stadig har en chance for at komme videre i EM. Knap så dejligt var den larm som de makedonske tilskuere kunne præstere. Omkring pausen gik jeg bort fra kanalen for støjen var ulidelig, og vækker til eftertanke om ikke der burde gøres noget ved den slags støjende adfærd blandt publikum.

Det er intet under at et hold klarer sig godt når flere tusinde larmende bøller skråler, buher og pifter når modstanderne har bolden. :’-(

Til gengæld fortjener det danske publikum stor ros for ikke at lade sig rive med af den dårlige stemning, og gøre det samme da makedonerne havde bolden. Det havde været oplagt at give retur af samme skuffe, men igen viser vi, at der bare ER en klasseforskel mellem sportslige nationer – ganske som vi også kender det fra fodboldens verden.

Stort tillykke til landsholdet med sejren. 33-32. Close race, men alligevel en sejr. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.