Ny funktion her på bloggen

Jeg har igennem længere tid overvejet hvordan folk skulle kunne finde ud af når der var skrevet nye artikler på andre af mine blogs, så i fremtiden er det tanken at jeg en gang om ugen – enten torsdag eller fredag – laver en oversigt over artikler jeg har skrevet på andre af mine blogs i løbet af ugen.

Dette skulle gerne motivere alle til enten at følge de andre blogs, eller i hvert fald følge de indlæg som måtte være interessante for dig som læser.

Jeg er klar over jeg kunne lave widgets for hver enkelt blog, men på den måde mistes overblikket alligevel hurtigt, så jeg håber, at denne nye funktion vil være noget du kan bruge til at holde dig orienteret om de mange ting jeg løbende skriver om mange forskellige emner.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.