Får du folk med på Twitter?

Hvor meget har du selv gjort for at få folk med på Twitter? Flere statistikker siger en del om, at det kun er ganske få der rent faktisk er med på Twitter. Se denne grafik:
[Opdatering: Grafikken er væk efter Screensend gik ned]
Denne grafik viser at hele 24% oplever at INGEN af deres venner er med på Twitter.
61% oplever at kun mellem 1 og 10% af deres venner er med på Twitter.

Der er flere der opgør brugerantallet til kun lige knap 1 million brugere, og det er tankevækkende. Det er faktisk kun 1 promille af dem der regelmæssigt bruger internet.

Hvorfor burde du så bruge Twitter?
Der er flere grunde til, at du burde overveje at bruge Twitter:

  • Det er faktisk sjovt. Dels at begrænse sig selv til at levere et budskab på max 140 tegn, men også fordi Twitter ikke tager nær så lang tid som at læse evindelige blog-indlæg. Her er budskabet kort, klart og præcist.
  • Det er nemt at opdatere sin Twitter-blog. På en Mac findes der små hjælpeprogrammer som kan installeres i Dashboard, som er et lille program der leverer en masse programmer ovenpå skrivebordet, som du derefter kan skrive i, og lukke ned for, og fortsætte det du i forvejen var i gang med. På samme måde kan du installere forskellige online programmer som f.eks. TwitterFeed som sørger for at skrive på din Twitter-blog når der kommer nye indlæg på en eller flere af dine blogs. Du får – med andre ord – automatiseret din arbejdsgang, og derved er der mindre risiko for at du glemmer at fortælle folk, at der er nyt på bloggen.
  • Twitter kan følges via RSS. Du kan ligesom almindelige blog-feeds følge din Twitter-konto i en mailklient som f.eks. Mozilla Thunderbird.
  • Twitter er GRATIS. Du skal intet installere. Du opretter dig online, og der er ingen pladskrav til at bruge Twitter.

Så hvis du har fået blod på tanden, så prøv at kigge nærmere på Twitter. Du kan se mere på http://www.twitter.com. Hvis du gerne vil følge mine profiler kan du se mere ude i menuen i venstre side hvor du kan se både min danske og engelske Twitter-profil.

På gensyn på Twitter. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.