Rufus Gifford – den tidligere amerikanske ambassadør

Det er en utrolig god nyhed, at den tidligere amerikanske ambassadør, Rufus Gifford har bestemt sig for, at stille op i amerikansk politik, jvfr. denne nyhed http://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/rufus-gifford-vandt-danskernes-hjerter-nu-har-han-taget-en-stor-beslutning/ar-AApZnUZ?li=AAb1P9X&ocid=spartanntp.

Selvom det ikke er kendt endnu hvilket embede han går efter, så kan man efter læsningen af Stéphanie Surrugues bog Ambassadøren ikke være spor i tvivl om, at Rufus Gifford har MANGE talenter.

Det er velkendt, at den nuværende præsident, Donald J Trump, ikke er populær, og jeg er ikke et sekund i tvivl om, at denne mand KUNNE blive en rigtig god præsident, senator eller guvernør. Kun fremtiden kan vise hvilken vej han vælger.

Trump har nedgjort alt hvad Obama stod for, og jeg er helt overbevist om, at republikanerne kun får en embedsperiode.  Det ville være en fornøjelse hvis ambassadøren gik HELE vejen. Han er et moralsk anstændigt menneske, hvilket vi alle kunne se af de portrætter, der har været vist i slutningen af hr. Giffords embedsperiode, hvor vi sågar fik lov til at se ambassaden indefra, og hørte, at ambassadøren rent faktisk også TALER vores danske sprog. Ikke af pligt, men fordi han gengælder det engagement danskerne har vist over for ham og hans mand på SoMe m.v.

Rufus Gifford ER manden USA har brug for, hvis der skal genskabes et positivt image for landet efter Trumps massive fejlvurderinger i ganske mange sager i hans første 7 måneder på posten.

Rigtig god dag herfra til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.