Tre måneder til juleaften

Det er ikke til at skjule, at vi nu er begyndt på efteråret, og i dag er der kun tre måneder til juleaften. Det er den tid på året hvor der snart skal til at træffes nogle vigtige beslutninger – og budgetterne vil de kommende måneder blive stresset voldsomt, medmindre du har fulgt med på min blog Shop & Spar, for dér har jeg flere gange givet gode tips til hvordan du kan komme gennem julehandlen uden at skulle plukke dig selv til butikkernes store glæde…

Læs bl.a. artiklen Juleshopping står for døren fra november 2010…

Rigtig god fornøjelse med julehandlen. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.