CSC gjorde det fantastisk

Det var virkelig fantastisk at se Carlos Sastre køre i dag, og selv om Schleck pacede ham fint i slutningen, så ødelægger tv-kommentatorerne ofte denne fantastiske cykelsport. Lad os indse det: Tour de France er en sport for RIGTIGE mænd som TØR sætte deres egne behov til side for at opleve fire fantastiske uger med opslidende cykelløb.

Kommentatorerne må på samme måde lære at tilsidesætte deres egne behov for at høre egen tale, og lade de enkelte teams køre legen på DERES unikke måde. Alle diskussioner om hvad denne-og-hin person burde gøre i den-og-den situation er SPEKULATION, og værdiløs.

Det som virkelig tæller er, at dem som kører et rent løb – uden stoffer – har vist hele verden at de VED hvad cykelløb handler om.

Guld til Sastre, og to top-ti positioner til CSC Saxo er fantastisk. Godt gået, drenge! 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.