At opleve nye samtaler

Det er forbavsende, at se hvor mange der synes at være bange for, at opleve nye samtaler. Som om det skulle være “at bryde kæden” som vi kender det fra kædebreve når nogen ikke lige gider gøre som der står i mailen, brevet, sms’en eller hvad det nu er der er tale om.

Vi ser især fænomenet ved familiefester hvor to familier (hver partners egen familie) forsøger at holde sig helt for sig selv. Selv de bedste fester lider under denne form for isolationisme. Har du nogensinde spurgt dig selv “hvorfor det sker?” hvis fænomenet findes ved jeres famiiers sammenkomster?

Bryd kæden!

Vi mennesker har godt af at få nye impulser, og derfor er der kun én vej ud af den isolerede situationer: tag samtalerne på tværs af familierne og find nye svar og ny inspiration fra hinanden. Værd at huske til de kommende konfirmationer som foråret og forsommeren også byder på. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.