Opråb til DR – Genudsend Jul i kommunen i år

Billede fra DR-succesen - julekalenderen for voksne - Jul i kommunen
Billedkilde: http://julestads.dk/julekalender-i-tv/dr2/jul-i-kommunen/

Jeg kunne godt tænke mig, at DR i år genudsendte Jul i kommunen i år, og planlagde en ny sæson for 2018. Som jeg skrev for 4½ år siden, så var det en genial julekalender, og efter den blev sendt i 2012 på DR2 var der rygter om, at man ville producere en ny sæson.

Den kom aldrig!

Det kan man jo godt undre sig en smule over, for her var virkelig tale om underholdning, som også samtidig var en rigtig god parodi på kommunalpolitik. I år er vi endda i den situation, at der er kommunalvalg til november, så det vil ligge rigtig godt i slipstrømmen på denne begivenhed, og samtidig fyre op under lysten til derefter at se opfølgningen i 2018.

Ideelt set skulle vi allerede være på sæson 3 af denne serie, men der må være gået noget galt hos DR siden denne serie ikke blev vedligeholdt.

Anyway, god søndag til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.