BS & manddomsprøven

BS & manddomsprøven er en super god serie, der kører netop nu på TV2. Voksne mænd får lejlighed til at udfolde sig på en øde ø, men modsat f.eks. Robinson-ekspeditionen vi tidligere kunne se på TV3, så er der her tale om overlevelseskunst – ikke kun om man vil spise maddiker eller drikke noget klamt.

BS Christiansen har skabt et rigtig godt brand når det gælder personlig udvikling, og jeg tror faktisk det kan være med til at udvikle de kære mænd, som deltager i programmet, at de bliver udfordret på noget af det de aldrig har prøvet.

Ganske som det kan være et Mt. Everest at skrive et kritisk tweet, hvis man selv er konfliktsky, så er der mange, som har brug for denne form for personlig udvikling, fordi de aldrig har tvunget sig selv til at ‘mærke efter’ hvad de inderst inde har mest lyst til.

Som BS sagde her til aften, så skal vi mænd ikke være bange for at prøve noget nyt. Fejler vi, er det ingen fiasko, men omvendt kan man jo også sige, at man aldrig oplever succes, hvis man slet ikke tør prøve noget nyt. Det er super spændende at se, og her til aften var det andet afsnit i serien, der blev udsendt. Jeg ved ikke hvor mange afsnit der kommer i alt, men har da tænkt mig, at følge med hver mandag aften. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.