Oscar Peterson er død

Den store jazzpianist og -komponist er gået bort. Den ligeledes afdøde men evigt musikalske NHØP (Niels-Henning Ørsted Pedersen) fungerede super-godt sammen med Oscar Petersons musikalske genialitet.

Acoustic Guitars og ligeledes NHØP og Oscar Peterson har gæstet Copenhagen Jazzfestival, og i sommeren 1995 var det en sand fornøjelse at opleve flere af tonerne. Dels fordi Oscar Petersons musik vil leve videre gennem mange andre grupper, men også fordi det er en musikgenre som rører dybt. Der er stærke følelser forbundet med jazzens udvikling, og endnu en mester er gået bort.

Næste gang du ser et album med ham, så gør dig selv en tjeneste at købe det. Du vil ikke fortryde at du fik lyttet til hans musik. TP Musik er blandt vore faste leverandører af jazz til absolut bundpris her i lokalområdet – Slagelse faktisk, direkte i Vestsjællandscenteret.

God lyttelyst. 🙂

Læs mere om ham her:

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.