En begivenhedsrig uge…

Man kan bestemt ikke kalde uge 45 for en kedelig uge, for vi har da oplevet en del. På toppen af denne liste må så ganske afgjort være kulminationen af måneders barsk valgkamp i USA, hvor kampen stod mellem finansmanden Donald J Trump og den tidligere udenrigsminister Hillary Clinton.

Hillary Clinton tabte, og det er Donald Trump der nu står til at flytte ind på 1600 Pennsylvania Avenue som The White House ligger på.

Vi fik også den første sne, og det glæder jo nogle, mens flere blandt os andre nu så småt er begyndt at drømme os ned til enten Alanyas kyst i Tyrkiet eller Kreta, Gran Canaria eller andre lidt varmere himmelstrøg. Faste læsere kunne også i går konstatere, at min søster og svoger kunne holde 4 års bryllupsdag i går. Det er en kompakt uge med sine sjove elementer.

Der står arbejdsweekend på denne weekend, men det skal bestemt ikke afholde mig fra at ønske alle bloggens læsere en rigtig god weekend. 🙂