Hvad er din favoritmusik?

Folk vil ofte gerne vide hvad der er min favoritmusik, og det er faktisk ret svært at svare på. For jeg lytter egentlig på rigtig meget forskellig musik.

Når jeg er i nostalgisk humør, så kan ABBA, Mariah Carey, Celine Dion, Whitney Houston eller Frank Sinatra især bruges.

Når det er tid til lidt gang i en aften, så er det især Helene Fischer når jeg er i selskab med en god kammerat i Roskilde. Eller Infernal når der skal musik på bilradioen.

Altså meget bredt spekter, og Status Quo, Pink Floyd, Metallica, Gasolin, Bamse, og mange andre navne kan bruges.

Min datter, der nu er 12, vil blive endnu mere overrasket når hun hører jeg faktisk har købt Medinas nyeste album (Tæt på – live). Hun er ret dygtig til at skrive tekster, og dette troede jeg aldrig jeg ville sige, men hun har imponeret efter jeg begyndte at bruge min DAB-radio langt mere…

God weekend til alle. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.