Akismet slet ikke så tosset


Vi kan ikke komme udenom det. Akismet styrer ganske flot. Da jeg i dag loggede på Administrationsvinduet viste Akismet 104 stykker spam. Samtlige helt klart ligegyldigt vrøvl – masser af links, og altså totalt ligegyldigt. I alt er det blevet til 233 stykker spam. På ganske få måneder…. Hvor finder den slags robotter sin “inspiration” til at genere domæneejere med den slags nonsens.

Jeg vil gerne rette en stor tak til Britt Malka fra Tips & Tricks fordi hun mindede mig – og andre – om Akismet som plugin til WordPress gennem en af sine mange gode kommentarer bl.a. her på Bloggen. Hvis ikke du allerede modtager hendes ugentlige tips & tricks, som i øvrigt er gratis, så vil jeg varmt anbefale dig at tilmelde dig. Hun skriver spændende og motiveret om alt mellem himmel og jord indenfor IT.


Alle mine blogs er beskyttet af Akismet, og hvis der skulle være en eller flere du ikke kende i forvejen, så tag et kig på dem:


Dagens tanke til dig er: hvis ikke du allerede er begyndt at blogge, så brug dog weekenden til at tænke på en af dine mange interesser. Kunne det tænkes, at der var et behov for en blog på området? Skriv en kommentar hvis du mangler hjælp til at komme i gang. Det kunne være det dannede “inspiration” til et indlæg på en af de relevante Blogs…God weekend. 🙂

PS: Blogning er spændende, og sjovt – især når man hører fra folk man kender, at de faktisk følger ens blog. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.