Go’ Valentinsdag til alle

I dag er det som bekendt Valentinsdag. Kærester vil rundt omkring mødes i dag som del af den amerikanske tradition, der nu også er kommet her til landet. Enkelte vil brokke sig over, at traditionen er amerikansk, mens andre – lidt mere opmuntrende – bare vil benytte dagen som endnu en god anledning til en hyggelig middag, en hyggestund i biffen, eller hvad de nu ellers nyder at gøre på en dag som i dag.

De forudseende har allerede husket, at man en måned frem kalder den dag for Bøf & Blowjobdag, nemlig den 14. marts. Endnu et modtræk mod en amerikansk tradition, og bestemt en humoristisk tilgang til kærestelivet… 🙂

For dem som har fået øje på at deres forhold måske ikke kører helt optimalt p.t., vil jeg godt anbefale, at du kigger nærmere på Heidi Agerkvists kurus Få mere nærvær nu. Hvis sexlysten er kørt skævt, kunne jeg også anbefale, at I fik kigget nærmere på websexologen Maj Wismanns Få sexlysten tilbage.

Det kursus minder mig da i øvrigt om, at Maj for et stykke tid siden skrev en genial artikel om historien bag Valentinsdag med titlen Derfor fejrer vi Valentingsdag. Den er absolut værd at læse, og måske kan du spinne lidt god viden til at imponere kæresten til aftenens udflugt. 🙂

Rigtig god Valentinsdag til alle.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-18, som bor sammen med deres mor.