Ugens vitser

Ugens vitser er stedet hvor jeg har delt rigtig mange gode vitser med alle læserne. Jeg har lavet bloggen ud fra det perspektiv at vi alle kan have brug for en god vits når vi skal lave taler til fester og foredrag. De såkaldte Etiketter (som Blogger kalder dem) eller Tags som vi WordPress-folk ville kalde dem, medvirker til at sikre, at du kan finde præcis den vits du står og mangler.

Nu er det jo sådan med vitser at der findes mange afledte vittigheder. Det er således ikke kun vitsen i sig selv, men måske netop andre vittigheder som får os til at tænke på noget andet vi har hørt. På den måde kan en vittighed give rigtig meget inspiration til andre tanker i det vi står og forbereder til talen ved en konfirmation, et bryllup eller noget helt andet.

Den korteste vej mellem to mennesker er, som bekendt, smilet, og derfor er det en god mulighed for folk til at bryde isen…

God læselyst på Ugens vitser, som er at finde her: http://ugensvitser.blogspot.dk. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.