Sygdom…

Vi må alle bøje os for sygdom. Vi skal have sympati for andres sygdom. Vi skal undskylde andre når de ikke kan fuldføre aftaler tredie, fjerde, femte eller sjette gang på grund af sygdom. Listen over dos and donts er lang – og besværlig.

Ikke desto mindre er jeg hamrende irriteret over selv at skulle flytte rundt på en masse aftaler hvorefter andre aflyser i sidste øjeblik. Jeg gider ikke være den evigt forstående part mere. Jeg gider ikke lave om på mig selv for at tilpasse mig andre.

Fra nu af passes de aftaler jeg har – og hvis du en dag ikke finder fleksibilitet i min kalenderplanlægning, så tænk lidt over hvorfor. 🙂


Til alle andre: jeg skulle blot have luft, og da 1½ kg kød var taget op af fryseren, så var irritationen mærkbar. Jeg forstår ganske vel min frue er skuffet, fordi hun ind imellem begår den fejl at fortælle børnene om hyggelige ting foran os. Den slags lærer man med tiden. I pågældende situation var vejret så godt så vi bare kunne have rykket placeringen så ungerne kunne have leget sammen. Nok om den sag. 🙂


I morgen, mandag den 16. april, skal der lyde et stort tillykke med vores Dronning (Margrethe II), som bliver 67. Det ser ud til at hun får næsten lige så godt vejr som da Undertegnede i går rundede de 34. Kan det blive meget bedre? 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.