Linux Nyhedsbrevet stopper helt

Linux Nyhedsbrevet blev skrevet 23 gange på dansk, og dernæst blev det forsøgt at udgive nyhedsbrevet på engelsk også. Enten har jeg ramt helt forkert med skrivestilen eller også er der bare andre der er dygtigere. Nu er der i hvert fald en chance for den (eller de) som måtte ønske at viderebringe materialet.

Alle 23 nyhedsbreve er skrevet af Undertegnede selv. Introen på engelsk som du kan læse her: http://www.linux-letter.com/linux_newsletter_intro-2007.pdf skrev jeg tidligere på året. Da der ikke kom nogen reelle tilmeldinger, opgives projektet hermed.

Domæner og indhold kan købes hvis nogen seriøst ønsker at videreføre det. Du kan se domænet på engelsk her: http://www.linux-letter.com/

Det danske domæne er forudbetalt til april 2008 mens det engelske domæne er forudbetalt til maj 2008. Seriøse bud kan sendes pr. mail til henrik@blunck.dk

Til dem som havde ønsket et nyhedsbrev på dansk må jeg beklage og sige det desværre ikke var rentabelt med et nyhedsbrev på dansk. Markedet var ikke stort nok, men jeg håber at andre kan “profilere” indholdet bedre. Hellere lade domænet komme til gavn, og indholdet være til hjælp. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.