Kreta billederne er nu online

Nu kan du se billederne fra vores voksenferie på den græske ø, Kreta, ved at klikke her: http://blunck.dk/kreta/.

Vi kan takke mine forældre inde i Roskilde for at de kom med det geniale tip, at Bilka solgte en multifunktionsmaskine (HP psc1510) til kun 399,- i Bilka i denne uge. Denne har virkelig gjort det muligt for os at få levendegjort de mange billeder der er blevet taget med andre kameraer (mest engangs-) mens vi har ledt og søgt efter et ordentligt digitalkamera efter uheldet med strømmen da lynet slog ned på hotellet i Frankrig.

Anyway, det bedste af det hele er faktisk at der i bunden af Kreta-siden lige p.t. er en reklame hvor du kan vinde en rejse til Tyrkiet. Den er gemt helt dernede for at du skulle have en chance for at gennemgå hele siden.

Husk nu, at der – som sædvanlig – er gule tekster bag alle billederne. Derfor er en stor del af det at gennemgå sidens indhold også at læse kommentarerne ud for billederne. Nogle synes det er for besværligt, men til det er der kun at sige: “dem om det!” 🙂

Vi har forsøgt at bibringe vores positive indtryk af øen til de besøgende, og håber I vil nyde siden.

God fornøjelse med læsningen. 🙂