Bankernes dobbeltrolle

I dagens TV2 News kan vi konstatere, at bankerne har udtalt sig til fordel for den nuværende regering. Det kunne tolkes som den dårligste anbefaling af regeringen, for hvem husker ikke – alt for tydeligt – hvordan bankerne gennem årene har rådgivet forkert? Når pensionshaverne har mistet store formuer på bankernes rådgivning kan en anbefaling fra deres side kun ses i ét lys: det dårlige lys.

Det er nemlig yderst tankevækkende, at flere af vore banker gerne tog imod lån i bankpakker, men bagefter ønsker at så tvivl om hver sine fløje… Det er ganske som duerne som først spiser af ens brød, og bagefter sk*der på én…

Hvor længe vil folk finde sig i den slags? Jo før de skifter bankforbindelse til banker som ikke blander sig i politik jo bedre. Banker skal levere den bedste rådgivning på både den korte og lange bane, og begge dele kræver at kunne skelne mellem tendenser alle kan se, og så ens personlige observans.

Jeg vil nemlig påstå, at det ER muligt at vurdere markeder objektivt – også selvom ens politiske holdning er anderledes end status quo.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.