Nej tak til dating mails

Ja, denne overskrift er nok lidt underlig, men hold da fest hvor kan man godt undre sig over ens indbakke engang imellem. En fuldkommen ukendt person vil gerne have, at jeg klikker på deres profil på en obskur hjemmeside. Tak for tilbuddet – som sikkert er udsendt i mange hundrede tusinde eksemplarer – men nej tak…

Jeg er single, og glad for det.

Nej, jeg savner ikke en fast partner. Nej, det vil ikke berige min tilværelse at skulle forholde mig til en anden person 24/7.

Nok så hyggeligt som det kan være, at dele fælles oplevelser, så trives jeg fænomenalt godt med at kunne bestemme mig for at gøre præcis som det passer mig – når det passer mig.

Det er så dejligt nemt, at man ikke skal koordinere planer for en weekend, men bare kan gøre fuldstændig som man har lyst til.

Har man en dag med migræne er der ingen som bliver sure over, at man lægger sig en time eller to. Er man super frisk kan man ændre sine planer i løbet af nul-komma fem. 🙂

Ja, jeg er godt klar over, det ikke er alle som tænker sådan, men sådan er jeg nu engang indrettet. Jeg trives i mit eget gode selskab, og for mig er en singleferie noget af det sjoveste at bevæge sig ud på. Opstår der en lyst til at besøge noget helt vanvittigt, så er det bare ud af døren. Så gør man det.

Jeg skal ikke afgøre hvad du, kære læser, trives bedst med. Dog vil jeg påstå, at de bedste relationer opstår, når man har det godt med ens liv. I alle dets finurlige facetter. Hvis DU trives kan dine omgivelser også bedre fornemme, at sådan er livet bare bedst for dig.

Det er jo så ganske sjovt – og interessant – at se de programmer hvor folk kæmper med deres relationer. Det gælder både TV3s Luksusfælden med folks økonomi, TV2s Landmand søger kærlighed og flere andre shows. Alle sjove at se, men hold da fest hvor er der bare mange situationer hvor jeg tænker: “Hvornår tager personen/personerne sig sammen?

Hvis der er noget du bare ikke KAN – og heller ikke VIL – acceptere, hvorfor så gå på kompromis?

Jeg er helt sikker på, der er andre, der har det på præcis samme måde. En dag møder jeg denne person, og så ved ingen hvad der sker. Men så længe det ikke er sket, så bliver det sørme hverken ukendte Oksana eller andre som er “friske på det hele” som får min opmærksomhed…

Rigtig god weekend herfra til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 16-19, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.