Nu endda net-tv

Nu kom der også tv via internet. Faktisk er vi, ifølge TDC-teknikeren, de første til at få det ind på adressen her i byen. Det er temmelig smart. Der kører 4 kanaler på kobberet. Det ene bruges af telefonien (fastnet-telefonen), den anden af tv-kanalerne og den tredie af internet. Det gør så godt nok at hastigheden “falder” på internet fra de tidligere 4 til nu 2 megabit. Men helt ærligt: what’s the rush, ikke sandt? 🙂

2 megabit er såmænd rigeligt til at jeg skriver lidt på bloggen, opdaterer lidt domæner, downloader information og besvarer posten… 😉

Varmt forår

Det må bestemt erkendes, at vi nu er på vej til flot forår. Skiftet til sommertid har bestemt også sat sine spor på at vi nu skriver temperaturerne med 2 tal (også i Celsius)… 😉

For dem der ikke fangede spøgen kan det at I sov i fysiktimerne så erstattes med den viden at frost (0 grader Celsius) svarer til 32 graders Fahrenheit. Kogepunktet der i Celsius-grader svarer til 100, angives i Fahrenheit som 212 grader. Nu har den opmærksomme læser så allerede fanget at alle grader mellem frost (32) og kogepunkt (212) så gør at 1 grad celsius modsvarer 1,8 graders Fahrenheit.

Nej, jeg skulle IKKE slå det op i noget leksikon. Det var én af de timer hvor jeg var vågen i fysik, selvom jeg altid havde regnet med at fysik ikke skulle bruges. Det ændrer sig nok nu, men i hvert fald, anyway, er det rart at kende til, når man hører nogen tale i en amerikansk film om en feber på 104 så er det 40 graders Celsius. 🙂

Til gengæld var dette nyt…

Det var til gengæld nyt for mig at læse, at westerns faktisk slet ikke er autentiske når de nævner whiskyen som “almindelig” drik på bodegaerne. Det var faktisk rom som blev drukket af den almindelige befolkning. Distilleringen af whisky kom først noget senere ifølge en artikel fra det nu hedengangne magasin Fokus. Jeg havde pillet artiklen ud fordi jeg ville læse den senere, og denne mulighed bød sig altså nu hvor jeg fik ryddet op i et par stakke.

Så man lærer noget nyt hver dag. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.