Enkelt med ingefær – WTF got that idea?

Da Frans, Peter og jeg var i Tyskland omkring påske skulle vi prøve den nye Enkelt Ginger, som vi alle havde set reklamer for. Frans og jeg kan rigtig godt lide den almindelige bitter, men hold da helt fest hvor er den nye variant bare ikke sjov.

Det er selvfølgelig godt med fornyelse. Fernet Branca Mentha med mentholsmag gør denne dram noget nemmere at få ned på en ferie til sydens sol og sommer, og kan tage selv de skrappeste baktusser ved at danne et godt fundament for maven sammen med yoghurt-tabletter.

Men nogle opskrifter er bare så specielle, at man kan undre sig over, at ideen overhovedet kom forbi testpanelet.

Min far fortalte f.eks. hvordan han havde forsøgt sig med Ballantine’s Brasil-udgave med lime. Han var ikke helt overbevist om dén smagsvariant, og jeg tænkte også bare tanken ikke lige var noget jeg ville prøve. I mine unge dage var jeg rigtig vild med Southern Comfort. I dag er jeg kølnet lidt af på det, og det fortæller os også, at vores smagsløg forandrer sig gennem livet… 🙂

Hvad er dine oplevelser med ‘alternative’ former for sprut?

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.