Overkvalificeret – del 2

Som fortsættelse af indlægget fra den 8/3-2007 skal det siges, at det overraskende svar kom her til aften. 2 uger efter samtalen: afslag. De ville gerne gemme ansøgningen hvis der senere skulle komme et behov for flere medarbejdere.
Jo, hørt og set før. Høfligheden vil ingen ende tage.

Der er kun én ting at gøre: glæde sig over en helt anden samtale mandag – med nogle friske folk, der netop satte pris på mit svar da de oprindeligt sagde de ville søge andetsteds. Jeg svarede naturligvis til vedkommende: “vi begår alle fejl. I fik dermed ikke den bedste mand til opgaven, men gem CV’et til næste gang I har brug for en medarbejder.”

Det gav pote. 🙂

Folk der kender mig véd jeg er hudløst ærlig. Men jeg er samtidig også retfærdig. Dagen i dag skylder jeg en stor tak til en mand der reddede vægtafgiften lige på vippen til at pladerne var røget af bilen. Den slags er jeg ufatteligt glad for under pressede forhold, og det er dén slags der gør at man gerne giver den en ekstra skalle hvis vedkommende en dag selv kommer til at mangle en hjælpende hånd.

Alt i alt: hvis ikke jeg når at blogge fredag, så må I alle have en rigtig god weekend. Tak til alle jer der følger bloggen, tak til alle jer der holder modet højt, og på forhånd tak til dem, som krydser hvad krydses kan for det positive møde mandag kl. 12.

God weekend. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.