Samlet oversigt over projekter

Interesserede, der tidligere måtte have problemer med at få et overblik over familiens mange aktiviteter har nu fået en hjælpende hånd i form af siden sitemap.

Blandt de seneste aktiviteter, der er startet op, kan nævnes:

Bogen “Rygestop der virker!” har fået sig domænenavnet rygestop.co.nr. Bogen er planlagt til at udkomme ca. 1. november 2006. Der er meget favorable priser ved at bestille bogen nu, selvom første tidsfrist udløb den 15. september.

Projektet “Tjen penge i din fritid” er også blevet søsat med bloggen http://www.blunck.dk/tjenfritid.

Tag et blik på sitemapet her på domænet. Det vil give dig et rigtig godt overblik, og forhåbentlig også give anledning til at du tilføjer en eller flere til dine favoritter/bogmærker og vender tilbage. Alle domæner opdateres løbende.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.