Om at tage ansvar

Det er urkomisk at høre skatteministerens tale om at tage ansvar når man netop tager i betragtning hvor lidt hans egen forvaltning medvirker til at TILLADE den menige iværksætter at komme godt i gang. Selv med forskudsopgørelser skal man være sagsbehandler og kopi-sekretær for at få godkendt sin forskudsopgørelse.
Sågar skal man i Skattecenter Korsør ringe i forvejen hvis man vil aflevere materialet personligt. Er det mon for at skjule, at man spiller kort hele dagen? 😀

Jeg kan ikke helt lade være med at more mig når jeg tænker på at langt over 160.000 kroner kommer i skattekassen hvert eneste år alene fra mig selv. Dertil kommer moms på alle købte varer og mange andre former for afgifter. Jo, når man bagefter taler om at tage ansvar, og at iværksætterne ikke skal regne med redningspakker, så kunne man håbe, at det betød, at man havde lært af den seneste bankpakke, som alene blev til en redningspakke for de finansielle institutioner selv. Men sådan vil det ikke gå alligevel.

I planøkonomiens Danmark er det nemlig ren Kammerat Napoleon der gør sig gældende, og der er bestemt ikke udsigt til nogen forandring overhovedet. Det er så skuffende som det nogensinde kan blive, og det er det rene spild af penge der foregår på mange fronter. I regeringens levetid er det lykkedes at mistænkeliggøre alt fra rygere til overvægtige, fra udlændinge til pensionister. Jo, alle står skam for skud i liberalismens hellige navn.

Jeg tror den bedste form for ansvar den danske befolkning kan tage er at give en kæmpe begmand ved næste folketingsvalg. Det er yderst tiltrængt hvis politikerne nogensinde skal lære noget nyt.

God weekend til alle. 🙂

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.