Snyd i transportbranchen

Her til aften kunne vi på Nyhederne på TV2 høre om, at der foretages snyd blandt lastbilchauffører – med vognmændenes vidende – og risiko for trafikulykker. Det ER ganske alvorligt.

Det er ingen spøg når flere tons metal bringes i bevægelse, som det sker med lastbiler. Det er faktisk en af grundene til, at man lavede nogle klare regler for den slags. Regler man úndervises i – uanset om man her i landet er ved at tage kørekort til lastbil eller bus.

Det er chokerende at se den slags manglende respekt for lovgivningen. Ufaglærte kan i forvejen have svært nok ved at finde sig et job, og når de endelig har fået sig et kørekort, presses de af deres vognmænd…

Det er bare slet ikke i orden!

Det er social dumping, det er uretfærdigt, det er ulovligt – og det BØR straffes, hårdt!

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.