Snyd i transportbranchen

Her til aften kunne vi på Nyhederne på TV2 høre om, at der foretages snyd blandt lastbilchauffører – med vognmændenes vidende – og risiko for trafikulykker. Det ER ganske alvorligt.

Det er ingen spøg når flere tons metal bringes i bevægelse, som det sker med lastbiler. Det er faktisk en af grundene til, at man lavede nogle klare regler for den slags. Regler man úndervises i – uanset om man her i landet er ved at tage kørekort til lastbil eller bus.

Det er chokerende at se den slags manglende respekt for lovgivningen. Ufaglærte kan i forvejen have svært nok ved at finde sig et job, og når de endelig har fået sig et kørekort, presses de af deres vognmænd…

Det er bare slet ikke i orden!

Det er social dumping, det er uretfærdigt, det er ulovligt – og det BØR straffes, hårdt!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke-kategoriseret. Bogmærk permalinket.