Snyd i transportbranchen

Her til aften kunne vi på Nyhederne på TV2 høre om, at der foretages snyd blandt lastbilchauffører – med vognmændenes vidende – og risiko for trafikulykker. Det ER ganske alvorligt.

Det er ingen spøg når flere tons metal bringes i bevægelse, som det sker med lastbiler. Det er faktisk en af grundene til, at man lavede nogle klare regler for den slags. Regler man úndervises i – uanset om man her i landet er ved at tage kørekort til lastbil eller bus.

Det er chokerende at se den slags manglende respekt for lovgivningen. Ufaglærte kan i forvejen have svært nok ved at finde sig et job, og når de endelig har fået sig et kørekort, presses de af deres vognmænd…

Det er bare slet ikke i orden!

Det er social dumping, det er uretfærdigt, det er ulovligt – og det BØR straffes, hårdt!

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.