Tillykke til Daisy

Stort tillykke til Hendes Kongelige Højhed Dronning Margrethe II, som i dag runder de 69. Hun flyttede i går op til Fredensborg, og det er velfortjent med lidt sommertid deroppe. Hun må snart gøre op med sig selv om ikke hun efterhånden har brug for et otium med sin mand, Prins Henrik.

Kronprinsen er efterhånden mere end rigeligt moden til opgaven, og hvis Kig Ind’s astrolog Lejla Lindholm Christensen skal tage fejl skal posten snart besættes. Vi får at se hvad fremtiden bringer, men det rent politiske omkring olympiaden og IOC er ting som kunne medføre, at Kronprinsen ikke gider finde sig i de småborgerlige reaktioner.

Vi trænger til frisk blod, og mon ikke det vil være smukt, at Dronningen benytter den velfortjente mulighed for at hellige sig sin mand nogle år endnu mens de stadig har mulighed for at hygge sig nede på vinslottet i Frankrig?

Stort tillykke i hvert fald med de 69.

Da jeg forleden rundede de 36 var det en stor fornøjelse med hakkedreng med løg, kartofler og en sauce bernaise. Fulgt af en Carlsberg 47. Iøvrigt med lagkage og brunekager til eftermiddagskaffen, og aftenen afsluttet med et lille glas Chivas Regal. Kan det blive spor bedre? Nej, vel? 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.