December — alene navnet…

Der er ikke mange chancer for, at man som dansk statsborger bosiddende i det nordlige Europa nogensinde skulle komme til at glemme hvad en vinter går ud på. Denne lille forandring på temperaturskalaen i forhold til f.eks. november, men som alligevel i sit væsen og natur på alle måder viser sin skarpe tunge.

Sjovt nok, faktisk, for ganske få dage efter kan temperaturen stige lidt igen, og frem til slutningen af året kan det være meget uvist om frosten viser sig andet end om natten. Dog med nogle til tider ret tågede morgener til følge.

Børnene drømmer om sneboldkampe, og får det måske i januar eller februar, og til nytårsfyrværkeriet ville en hård sne udgøre en langt mere “driftssikker” affyringsmulighed.

Men, uanset hvad, så ønskes alle en god vinter. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.