Den første kulde

Det er altid både hylende morsomt og samtidig dybt sindssygt at se hvordan nogle mennesker kører når vi har den første frost.

Den ene type er kommet alt for sent afsted, og alligevel aspirerer vedkommende til en rallylicens fordi vedkommende naturligvis skal overhale selv de mest skæbnesvangre steder. Bare vent: når der kommer rigtig sne vil den slags ende i Falcks statistikker, og måske endda skulle lære at udfylde endnu en skadesanmeldelse mens de sparede to minutter pludselig bliver til en uge eller to helt uden bil…

Den anden type er fætter-taget-alt-for-tidligt-afsted, der har så meget tid at man tror køen ved Greve har migreret helt ud på hovedvejen mellem Sæby (v/Høng) og Kalundborg. Det er fætter-uh-så-glat hvor alt over 40 er dybt hasarderet – og denne fart skulle egentlig helst gennemføres i 4. gear. Hvis nogen en dag undrer sig over at deres brugte bilkøb har præcis 0 accelerationskraft, så er her en del af forklaringen.

Midt imellem er de andre. Dem som er fornuftige nok til at tage 10 min før afsted, men som samtidig har overblikket og erfaringen til at tage tingene som de kommer. Den slags vil som regel overleve og nå frem i passende tid uden at være hverken for forsigtig eller til fare for andre i de forkerte sving. En gylden mellemvej, om du vil.

Nå, velkommen til det nye år, frosten og det danske vejr. Vi glæder os til SOMMERtid…. 😉

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.