Så er det fredag det sker…

Spændingen er så småt begyndt at indfinde sig. Som man siger, skal der være lidt sommerfugle i maven for at yde en toppræstation. Det er afslutningen på HGS/GF2 jeg startede 12. april på EUC Nordvestsjælland i Holbæk– og fredag skal den afsluttende præsentation gives.

Nu er der jo mange planer forude, herunder både projekt MediaCoTrans – siden er nu lukket ned (opd. september 2016) – og forhåbentlig også en BA i International Virksomhedskommunikation med engelsk. Jeg er startet på studiet (opd september 2016).

Det har været rigtig spændende, og jeg ser frem til at kunne skrive kommentaren om bestået når svaret er der i løbet af formiddagen. 🙂

Weekenden står i guldklumpernes tegn, så herfra ønskes en rigtig god weekend.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.