Så er det fredag det sker…

Spændingen er så småt begyndt at indfinde sig. Som man siger, skal der være lidt sommerfugle i maven for at yde en toppræstation. Det er afslutningen på HGS/GF2 jeg startede 12. april på EUC Nordvestsjælland i Holbæk– og fredag skal den afsluttende præsentation gives.

Nu er der jo mange planer forude, herunder både projekt MediaCoTrans – siden er nu lukket ned (opd. september 2016) – og forhåbentlig også en BA i International Virksomhedskommunikation med engelsk. Jeg er startet på studiet (opd september 2016).

Det har været rigtig spændende, og jeg ser frem til at kunne skrive kommentaren om bestået når svaret er der i løbet af formiddagen. 🙂

Weekenden står i guldklumpernes tegn, så herfra ønskes en rigtig god weekend.

About the author

Blogger, inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker. Tidligere uddannelseskoordinator, og var aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent ved DSB heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 15-19, som bor sammen med deres mor.