Bonus hvis du også handler i LIDL

Der er en rigtig god app, som du kan få stor gavn af, hvis du regelmæssig handler i LIDL. Du får bonus for hver bon du scanner ind i systemet, og det uanset hvor meget du handler for.

Oprindelig var det både ved handel i LIDL og ALDI, at du fik bonuspoint, men da ALDI valgte at lukke ned her i landet, annullerede Storerewards også bonussen for ALDI-boner…

Brug denne kode, når du installerer Storewards: w1olh.

Når du bruger denne kode, så får jeg et lille indtryk af, hvor mange af jer, der har valgt at reagere på denne artikel, ligesom I også selv kan viderebringe en kode, hvis I deler dette koncept med en af jeres forbindelser… 🙂

Intet at frygte ved at dele dine data

Der er intet at frygte ved at dele dine data. Du kan læse databehandlingsprincipperne, og der er intet der antyder, at data bliver delt. Tværtimod er det tanken at se mønstre, som jeg formoder LIDL også kan få gavn af, fordi man får øje på hvordan folk handler.

Der vil altid være sølvpapirshatte, der har en mistanke om noget odiøst – og er man til den slags, skal man bare surfe videre. Der er ingen tvang for nogen, der læser med. Derimod har du en chance for, at hente lidt penge retur, hvis du handler regelmæssigt i LIDL. Det er da ikke hver dag, at man ligefrem kan blive betalt for at dele sin bon, vel? 🙂

Læs mere om denne app her: https://play.google.com/store/apps/details?id=co.storewards&hl=da&gl=US&pli=1

Hvis du bruger iPhone, kan du læse mere her: https://apps.apple.com/gb/app/storewards/id1530068434

Rigtig god fornøjelse med scanningerne, og tak fordi du følger med. Jeg har nu selv brugt appen i lidt over et år. Jeg ville sikre mig, at alt virkede før jeg nogensinde anbefalede det til andre.

God dag til alle der læser med her på bloggen. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.