Godt nytår – nyt år, nye muligheder

Som faste læsere af min blog vil vide, så er jeg kæmpe fan af nye muligheder. Det får vi med indgangen til et nyt år.

I aften er traditionen at høre statsministerens nytårstale. Vi fik Hendes Majestæt Dronningens i går, og jeg er altid lidt delt efter at have set hende tale. På den ene side har jeg kæmpe respekt for, hun kæmper videre med pligten som rettesnor – og på den anden under jeg hende, at nyde sit otium uden for rampelyset, så hendes søn, HKH Kronprisen kan komme til.

Her kommer så det afsnit jeg måtte indsætte efter at have hørt hendes sidste nytårstale. Indlægget blev oprindelig skrevet juleaftensdag, men vi må jo nok sige, at der kom en forbavsende nyhed fra HM Dronningen. Hun abdicerer 14. januar 2024, og overdrager dermed tronen til sin søn, HKH Kronprinsen. Det er en meget fornuftig beslutning, og det er hende velundt at hun netop kan komme til at nyde sit otium, som jeg oprindelig skrev ovenfor.

Ny kalender – få det bedste ud af det

Når nu du indvier en ny kalender, så få det bedste ud af det. Se på alle mulighederne. Alt det, der nu ligger forude, og som du kan få gavn af. Brug tiden klogt, for selvom vi går ind i et skudår, så ligger det helt fast, at om 366 dage, så er vi fremme ved et nyt nytår…

Du får ikke en ny chance for at ændre på den tid, der bare løber. Du KAN til gengæld forandre både din nutid og din fremtid, hvis du beslutter dig for, at bruge tiden klogt.

Om et par uger runder Natacha 22

Den 15. januar runder datteren, Natacha, de 22, og det er bare lidt sjovt som det hvert år går op for én, at man selv bliver ældre når der skrives fødselsdage ind i den nye kalender. 🙂

Ja, jeg ved godt jeg er old-fashioned i forhold til det at bruge en fysisk kalender. Ikke desto mindre er det meget rart at kunne danne sig et overblik uden at skulle tænde pc’en eller mobilen bare for at tjekke aftaler på en bestemt dato. For mig er telefonen en backup i forhold til min fysiske kalender. For andre er det omvendt…

En afsluttende tanke, som kan gøre året bedre

En tanke som kan gøre året bedre er ALTID at fokusere på det positive. At se muligheder, hvor andre ser forhindringer. Hvis det er dit udgangspunkt, så tør jeg godt love dig, du finder flere chancer end dem, som står op hver dag med enten en ligegyldig – eller ligefrem en negativ – indstilling til livet. Den positive livsindstilling gør én mere rettet mod at få det bedste ud af de situationer, man møder i hverdagen.

Det er ikke nemt, særligt i starten. Efterhånden som du vænner dig til at tænke kreativt og positivt, så VIL det blive langt mere en ny vane – og alle gode vaner styrkes ved at man fortsætter i samme retning.

Med disse ord ønskes I alle et rigtig godt nytår. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.