2 kommentarer

  1. Jeg var også helt chokeret, da jeg så det i nyheden. Læger har jo ‘taget’ lægeløftet om, aldrig at bryde deres tavshedspligt. Jeg håber der falder en dom hos dem, hvor det er brudt. Det er så krænkende overfor personerne, der måske endda allerede i forvejen var nervøse over at skulle til lægen med deres emne, og at det så endda er blevet delt. Problemet kan nu være at mange kan blive endnu mere nervøse over at tage til lægen, af frygt for at lægen ikke holder deres tavshedspligt. Og at det er røget på Facebook – som du påpeger – er godt nok uheldigt, for ja de bruger alle de private oplysninger de kan, så det har da været en guldmine for dem, hvis de har set det, og kan bruge det. Håber de lærte aldrig at gøre det igen. Hørte også for nyligt om en anden der i offentligheden havde oplevet, at lægen havde brugt tavshedspligten, og informeret én om hendes sygdom/hvad der var sket. Det er svinsk på alle leder og kanter. God weekend til dig onkel. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.