God Påske til alle

Uanset om du fejrer Påske eller ej, så må man godt sende de bedste ønsker i en svær tid. Landet er som bekendt kastet ud i en viruskrise, som ændrer de ting vi må her i landet. Når noget er ‘nødvendigt’, så lever vi nok ganske fint med det…

Jeg tror roligt man kan sige, at vi alle er blevet bedre til at se nogle af de små lyspunkter, vi nok bare skøjtede henover før denne krise. Det er nærmest en del af gruppedynamikken, at vi bliver bedre til at finde det gode, og det til dels fordi mange er ved at få kuller af isolation…

Fantastisk for introverte – tortur for ekstroverte

Man kan ikke inddele folk i grupper der KUN er enten intro- eller ekstroverte. Som forfatteren Ilse Sand har påpeget, så er der kombinationer, og vi kan også være lejlighedsbestemt introverte, og ekstroverte i andre sammenhænge.

Dog kan man konstatere, at nogle personer er BEDRE til at håndtere isolation end andre. Vi kan nok alle få kuller i et vist omfang, men der er stor forskel på, hvor lang tid der går, før vi når kedsomhedspunktet.

Jeg ville tro jeg nok havde bøger nok til i hvert fald et halvt års tid, selv hvis jeg ikke læste spor andet – og den tid kommer alligevel aldrig. Jeg følger med i mange ting, simpelthen fordi jeg ikke kan lade være. 🙂

Anyway, alle bloggens læsere ønskes en god Påske. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.