En jule- og nytårshilsen til alle

I dag er det tid til at gøre status over året 2023. Det politiske gider vi slet ikke tale om i denne artikel på denne blog – der er sagt rigelig om det emne gennem året. 🙂

Podcast-verdenen – en del ændringer

Som alle faste læsere vil huske, så er jeg meget glad for podcasts. Jeg har lært noget nyt i år. Det er ikke alle danske podcasts, der er til rådighed via Apple iTunes – og her tænker jeg IKKE på betalingsmediet Podimo. Spotify giver adgang til nogle podcasts, du ikke finder i iTunes såsom Lay It Bare, der drives af webcam-modellen Denice Klarskov. Hun havde tidligere Knaldspejlet på Podimo.

Der er podcasts der skifter plads i min iTunes, og der er så også programmer, som ‘forsvinder’, fordi DR har valgt at satse på deres DR Lyd. Et eksempel på dette er Du kender typen, hvor Anne Glad interviewer folk, der tidligere har medvirket i TV-serien Kender du typen?

Da DR Lyd fortsat ikke kan installeres på Apple TV, så er der ingen vej udenom at undvære de programmer, der overføres til dén platform… 🙂

Gensyn med Matador

I år blev vi enige om at gense Matador på jobbet. Ideen var at alle så mindst et afsnit, og ifm weekender måtte vi så justere, så der var mulighed for en snak over en formiddags-kaffepause. Jeg fik set hele Matador igen, for jeg lavede den sædvanlige bingewatching, så jeg var vist færdig omkring den 8. december. Det er en GLIMRENDE serie, og jeg forstår slet ikke dem, der ikke har set den flere gange.

Jeg tror efterhånden jeg har set den 8 eller 9 gange – og der er ALTID nye detaljer, der kommer op til overfladen ved hvert gensyn. Den slags er jeg vild med – det er præcis som med Huset på Christianshavn og for den sags skyld også Olsen Banden. Nogle ting kan bare ses igen og igen… 🙂

Tak for 2023 – på gensyn i 2024

Nu er det så tid til, at sige tak til jer alle for at have fulgt med her på bloggen gennem 2023, og ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

Ses i 2024

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.