Denne podcast kan ikke undgå at røre dig!

Billede af podcasten fra Podimo
Billedkilde: Podimo

Annemette Voss Fridthjof, blandt andet kendt som vinderen af Den store bagedyst i 2013, og morgenbager på Go’ Morgen DanmarkTV2 har begået en lille mini-serie på Podimo på fem episoder med titlen Lille spejl på væggen der.

Historien er vigtig af flere grunde. Dels deler hun noget meget personligt, og samtidig giver det måske inspiration til andre, som måtte have oplevet lignende begivenheder i deres liv. Hun afslører mange sårbare erfaringer, og det giver et indblik i en opstart på et liv, som kunne have skabt livslange ar.

Det er SÅ modigt, at hun deler sine oplevelser i Lille spejl på væggen der, og jeg kan varmt anbefale alle, at lytte med på denne podcast. Hvis ikke du i forvejen bruger Podimo, så kan du prøve app’en ganske gratis i 30 dage.

Vild med læringen i podcasts

Jeg har altid været glad for den læring der ligger i, når folk deler deres erfaringer, for det gør mig klogere på ukendte ting, som jeg måske en dag kan bruge i andre sammenhænge. Kald mig bare tosset, men jeg har flere gange oplevet, at den viden jeg har høstet er kommet andre til gavn.

Mens jeg var TR tog jeg et kursus i Personlig udvikling med det primære formål, at hjælpe en kollega. Jeg manglede på daværende tidspunkt nogle værktøjer til at hjælpe denne unge mand, og øjnede en chance for, at sådan et kursus kunne inspirere i hvordan man skulle få hul på bylden, når man gerne vil hjælpe andre.

Konsekvensen blev den præcis omvendte, fordi det også kom mig selv til gavn. Sådan har jeg oplevet flere ting, hvor også det at kunne hjælpe andre har virket som en kæmpe katalysator i mit eget liv. Det er derfor jeg for længst har lært at være mere ‘åben’ over for mine omgivelser, fordi ny viden altid udvider min horisont – nogle gange fagligt og andre gange personligt.

Vil ikke spoile – du må selv lytte med…

Dette er IKKE reklame. Det var helt selvvalgt, som alt andet jeg deler her på bloggen, at jeg lyttede til denne podcast, og du skal gøre dig selv den tjeneste selv at tjekke podcasten Lille spejl på væggen der, for du vil ikke fortryde, at lytte til alle fem afsnit. Historien er interessant og livsbekræftende, fordi der i dag er gode relationer i familien. Dog er læringen som sagt vigtig, fordi man ikke kan fjerne effekten af dårlige vibes, hvis ikke man taler åbent om dem…

Rigtig god lyttelyst til alle, der giver podcasten en chance.

PS: I dag skal der lyde et stort tillykke til min lillesøster, børnenes faster, som i dag runder de 45.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.