Fedt standup-show fra Simon Talbot

Jeg havde her til aften den store fornøjelse at se det nye standup-show fra Simon Talbot med titlen OpturTV2 Play.

Først og fremmest skal det siges, at introen er GENIAL. Intet mindre end genial, for at sige det mildt. 🙂

Det er så nyskabende en oplevelse, at du godt kan glæde dig, når du ser det.

Vild med hans ærlighed om sin fortid

Det kan ikke overraske nogen af de faste læsere af denne blog, for jeg har selv en vis erfaring med kultverdenen. Ikke påtvunget som i Simons tilfælde, for jeg valgte selv den vej – og det kan du læse mere om ovre på bloggen Armstrongism – The Ultimate Guide.

Det er en god ting at være åben og ærlig omkring den slags. Så kan ingen være i tvivl om, hvor man kommer fra. Simon er en standup-komiker, som begår sig lige så fint på engelsk som på dansk, og det giver en ekstra dimension ved de shows jeg tidligere har set med ham.

Min top 5 inden for stand up

Hvis jeg skulle nævne de fem bedste, så vil faste læsere måske kunne huske, at jeg har nævnt Linda P et par gange. Hun er min suveræne favorit, og udover hende kan også nævnes Jan Gintberg, Anden, Mick Øgendahl og Thomas Hartmann.

Nu betyder det så ikke, at jeg ikke også nyder at se Warberg eller Uffe Holm, Lasse Rimmer eller Mark LeFèvre. Vi har rigtig mange dygtige komikere, og det er altid svært at angive en top-ditten eller top-datten, for pludselig kommer der noget rigtig bras. Det skete fx med Linie 3, som var ufatteligt sjove i flere årtier, men pludselig udkom der en genforenings-dvd, som var en komplet skuffelse. Siden har de intet lavet, og ingen savner dem mere… 🙂

I vil i hvert fald ikke fortryde, når I ser Optur med Simon Talbot – det er rigtig godt.

Rigtig god dag til jer alle.

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-20, som bor sammen med deres mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.