Hvad har Google gang i?

Jeg blev noget overrasket, da jeg her til morgen så en opdatering fra en kvinde jeg har fulgt længe på G+. Hun skrev nemlig, at Google havde valgt at lukke G+ til april 2019. Det måtte være en hoax, var min første tanke.

Jeg blev klogere, for hun havde ret. Da jeg læste denne artikel på TV2 Online med titlen Google lukker socialt netværk før tid efter ny databrist, kunne jeg konstatere, at det bestemt ikke var en and…

Det er yderst skuffende, at Google derved kaster håndklædet i ringen, for de af os, som har brugt dette sociale medie har været særdeles glade for systemet, og jeg har også selv gjort et stort arbejde i netværket med at nævne Twitter, G+ og LinkedIN når talen er faldet på sociale medier.

Jeg har tidligere beskrevet, at mit engagement med Facebook sluttede for flere år siden. Jeg morer mig pt lidt over, at flere af de ting jeg beskrev på min side om Facebook nu er begyndt at ride folk som en mare nu hvor DR sender en helt frisk dokumentar i to afsnit om Zuckerbergs imperium. Don’t say I didn’t warn you… 🙂

Jeg står ved mine holdninger. Der VAR brug for konkurrenter på de sociale medier, men rigtig mange – både private og erhvervsdrivende – er alt for dovne. De laver Facebook-sider som aldrig før, og har for længst glemt, at deres virksomhed kan stå eller falde hvis de falder i ugunst hos Facebook, nu hvor de lægger alle æggene i én kurv. Præcis det råd, man for længst har advaret imod, hvis man har lyttet efter på handelsskolerne.

Jeg kommer aldrig til at joine Facebook igen. I forvejen er overtagelsen af Instagram og WhatsApp (sidstnævnte dog et opkaldsprogram) med til at få mig til at overveje at skrotte begge dele, for meget er sket med tidslinjen i Instagram. De kører tydeligvis med en Facebook-lignende algoritme, som forvrænger tidslinjen fra at være kronologisk til også at være baseret på hvad du synes om. Det gør, desværre, at der er indlæg man mister fordi Insta-robotten har fravalgt enkelte indlæg fordi andre profiler får flere likes.

Fortsat god dag til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.