Sladderpressen graver selv sin egen grav

Når Se & Hør udkommer i morgen, så er der temmelig sikkert en artikel med om HKH Prins Joachim med titlen Joachim har intet at komme hjem til. De bruger kongehusekspert Søren Jacobsen som kilde til påstanden om, at Prins Joachim ikke har noget at vende tilbage til, når han er færdig på École Militaire i Paris.

Hvad går der galt for sladderpressen? Man har for nylig fået bekræftelse fra kongehuset på, at ikke-tronfølgerne blandt børnene ikke skal have apanage, når de bliver myndige, og man har i det hele taget gennemført en hel del revisioner af økonomien.

Med andre ord: hvor småt kan det blive i forsøget på at få solgt sine blade? Jeg er rystet! Jeg ved ganske udmærket, at republikanerne ELSKER den slags påstande, fordi det giver vand på møllen til igen at tale om, at nedlægge kongehuset…

Hvem skulle være præsident?

Jeg spørger kun én gang: hvem i alverden skulle være præsident? Vi har ikke én eneste med hverken formatet eller personligheden til at være præsident i de to såkaldt statsminister-bærende partier, nemlig Socialdemokratiet eller Venstre. Så HVEM er det lige, de synes kunne gøre det bedre end vores nuværende majestæt og/eller den kommende konge?

Det kan godt være, at man i nogle kredse kan blive enige om, at ‘alting bare er noget hø’ over morgenkrydderen i skurvognene og/eller i de kantiner, hvor kontorpersonale gerne vil have mere i løn. Det KAN synes som en gylden forretning at få apanage, men jeg tillader mig nu engang, at fastholde, at vi er bedre tjent med et kongehus end en præsident.

Skrækscenariet Trump

Selvom Trump har sine fans, så burde hans løgne være et perfekt eksempel på, hvorfor en præsident ikke er ønskværdig! Når en statschef har så høje tanker om egen fortræffelighed, at selv vorherre skal spørge ham om lov, så er der noget galt, og hvem havde nogensinde troet, at en amerikansk præsident skulle søge informationer om en mulig modkandidat hos Ukraine?

Hvis en amerikansk præsident har noget, han ønsker at få undersøgt, så er FBI, CIA, NSA m.fl. til hans rådighed – der er INGEN grund til at søge informationer ad andre kanaler, og det er lidt sjovt at høre indvendinger fra folk, som elsker den mand alene fordi deres særinteresser bliver tjent.

Her i landet kan man håbe, at vores grundlov forsvares de ærede medlemmer af vores folketing, så vi aldrig får en statsminister med lignende adfærd. Ellers ville vi få en revolution, men bestemt ikke imod kongehuset, men imod et politisk system, hvis man nogensinde tillod løgne over for de danske medier…

Sladderpressen lærer det aldrig!

Desværre er Se & Hørs artikel kun en blandt mange eksempler på, hvor skidt det står til med den danske sladderpresse. Selvom vi alle hørte medierne bedyre, at man havde lært af Prinsesse Dianas død i august 1997, så skete der ikke spor. Moralen er stadig under gulvbrædderne hos de medier, som vil gøre hvad som helst for at få solgt sine blade…

Rigtig god dag til alle bloggens læsere.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.