Tillykke til Julie med det kvarte århundrede i dag!

I dag skal der lyde et kæmpe stort tillykke til Julie med det kvarte århundrede! Fræk som en slagterhund, og stædig som et æsel i midtvejskrise er blot nogle af betegnelserne for denne niece, som på alle måder gør sin onkel stolt. Jeg er stolt af alle tre niecer og min nevø, men der er dælme krummer i Julie. Når hun har sat sig noget for, så er der INTET, der stopper hende!

Hun har mødt en del modgang gennem livet. Karriereskift og en foranderlig hverdag, med snart to børn. Sådan er livet for os alle, men hun møder enhver udfordring med høj pande. Det må man altså bare tage hatten af for.

Modgang gør stærk!

Julie lever virkelig op til devisen om, at man aldrig kan vurdere et menneske på, hvordan de var som børn. Da hun var lille, var hun meget stille – men det har, som den opmærksomme læser nok har gennemskuet allerede, ændret sig. I dag er hun ikke typen, som lader sig standse af et afslag. Så finder hun nye veje, og når altid sine mål.

Hun kan med garanti drive folk til vanvid, hvis ikke de forstår, at værdsætte hendes vedholdenhed. Der skal tempo på, og det er kun når en graviditet sætter sine grænser, at hun er tvunget til, at tage tingene med bare en smule ro… 🙂

Selvom jeg i dag har en ny køkkenrulleholder, som mine børn gav mig, så var den mest brugte holder faktisk en hun lavede i skolen. Flot og i hvidt træ. Det var kun en skilsmisse, der gjorde, at den ikke længere er her på domicilet. Men det er ingen hemmelighed, at jeg husker den køkkenrulleholder, for hun har hænderne skruet godt på. Det er altså ikke kun det mentale, der holder, men også de praktiske ting.

Igen: er der noget hun vil, så når hun det også – og jeg håber virkelig, hun får en rigtig god dag.

Stort tillykke med dagen – og rigtig god dag til alle læserne af denne blog. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 17-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.