Tillykke med de 60 til Jes Dorph-Petersen

Der skal i dag lyde et kæmpe tillykke med de 60 til Jes Dorph-Petersen, som virkelig er en af the grand old men i TV2. Jes har gennem mange år beskæftiget sig med mange spændende projekter i TV2-regi. Nogle af dem kan du læse via linket til Wikipedias side om ham…

Der er sket en hel del i de tredive år han har været hos TV2 efter han startede ved Frederiksborg Amts-Avis og senere var i mediegiganten DR. Det må være sjovt at tænke tilbage på, hvordan pionerprojektet med at skabe en ny landsdækkende tv-kanal rent faktisk lykkedes.

Når man tænker på hvor mange andre projekter der har været lokalt, Kanal København m.fl., så er det virkelig en bedrift i sig selv, og man må altså bare rose TV2 for, at de har tilladt sine ansatte, at præsentere sig som ‘hele mennesker’. Afstanden er mindre mellem befolkning og medier, og i det perspektiv er det en succeshistorie i branding.

Relationer skaber trofasthed. Det ved vi alle. Dog er der kæmpe forskel mellem at vide det, og så tillade folk, at vise både fordele og ulemper ved livet med medierne. For Jes’ vedkommende blev erkendelsen af et stort alkoholforbrug også til stor anerkendelse og sympati for ham, fordi han nedbryder et tabu.

Jeg håber virkelig Jes får en rigtig god dag. Det fortjener han så ganske bestemt.

Fortsat god weekend til alle bloggens læsere. 🙂

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 19-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.