Dating – derfor går det alt for ofte galt for mange mænd…

Det er IKKE god stil, at starte en chat med et dickpic, og det er heller ikke smart at spørge om man vil (indsæt selv grimt ord for samleje) som indledende besked. De få kvinder, der falder for den type beskeder søger sjældent et seriøst forhold.

Man bør følge “@tinderdronningerne” på Instagram, hvis man gerne vil have sig et grin over nogle af de beskeder, som mænd sender afsted på dating-platformen Tinder

Der mangler en dimension i mænds icebreakers

Det er yderst vigtigt, at vide, at der er forskel på mænd og kvinder, når det gælder vores fokus ved første kontakt. Alle generaliseringer er farlige, for der FINDES uden tvivl undtagelser, men hvis du satser på undtagelsen, som måske tændte på et uopfordret billede af dine kronjuveler, så når du altså, at skræmme 95% før du når de få, som tænder på den slags. Det ER ulovligt at blotte sig, både i den fysiske og i den digitale verden. Dét skal man altid huske, og derfor er det IKKE en vej, man bør gå.

Det samme med introen ‘kaffe eller knep?’ – det er en temmelig fantasiløs icebreaker. Man bør ALTID huske, at den kvinde man skriver til er en anden mands datter. Hvordan ville du selv have det, hvis DIN datter fik sådan en besked?

Nok er Tinder en knalde-app, men hav dog lidt stil!

Det kan godt være, at Tinder er kendt som en knalde-app, men det er ikke forbudt at have lidt stil!

Lad os nu være helt ærlige. Alle kan godt regne ud, at der er tiltrækning, når man tager kontakt. Det behøver man ikke sige, for det er ligesom logik for burhøns, ikke sandt? 🙂

Der hvor det bliver både plat og dumt er, når man har så lidt sproglig ballast, at man altid skal italesætte det helt fra starten. Det burde være muligt at skrive et par beskeder for, at høre om der VAR interesse, frem for at sparke døren ind før man egentlig har konstateret om døren er låst.

Jeg er godt klar over, at nogle kunne frygte, at lande i friend zone ved at være for flinke fra starten af. Det vil jeg gerne afvise som argument ved at sige, at du aldrig vil få dårligere odds bare fordi det viser sig, at du også er et menneske, hun vil kunne tale med ud over lagengymnastikken.

Du kan finde mere om det at bygge gode forhold ovre på min blog Løst og fast om sex og samliv. I denne artikel koncentrerer jeg mig blot om, at gøre mænd lidt klogere på hvorfor deres icebreakers ikke virker…

Vil du score eller vil du finde en kæreste?

Jeg plejer at bruge det billede, at du ikke går til mekanikeren søndag morgen for at hente morgenbrød. Det er nu engang hos bageren, at man finder friskbagte rundstykker.

På samme måde skal man bare være helt tydelig omkring hvad man søger. Der findes dem, der har fundet hinanden via online dating, og også Tinder. Man skal bare gøre det helt tydeligt, hvad man søger fra starten af. Ikke bare ‘søger et seriøst forhold’, men forklar hvor du er i livet.

Jeg hjalp i sin tid en veninde med at formulere en profil på Dating.dk. Den kæreste hun fandt er i dag far til hendes barn – og det er trods alt ikke min skyld, de ikke holdt sammen efterfølgende. Det var hendes egen opgave, at passe godt på forholdet, men det er lidt uden for emnet for denne artikel.

Du KAN ramme plet og finde det du søger, hvis du er klar og tydelig i din beskrivelse af ønsker og krav. Der er ingen grund til at nøjes med det næstbedste. Det handler alt sammen om selvrespekt. Du skal have nok agtelse for dit eget værd som menneske, at du fastholder, at DU bestemmer hvad dine mål er, og at den person du lukker ind i dit liv SKAL kende grænsen. Der er SÅ mange forhold, der går til grunde, fordi den ene forsøger at ændre den anden person – det går sjældent godt.

Derfor skal du bygge et solidt fundament, og stå fast på det. Det virker hver gang!

God weekend til alle læserne af denne blog. 🙂

About the author

Kontorfunktionær, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre børn i alderen 18-21.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.