Midt i maj måned

Vi er nu nået til midten af maj måned. Efter lidt over to måneders corona-lockdown siden 9. marts, så er der nogle ting, der er gået utrolig langsom i denne tid, men sandelig også andre, som bare flyver forbi. Om 46 dage, så lander vi på 1. juli, og så er første halvår ovre…

“No shit Sherlock” tænker du måske – og ja, jeg indrømmer, det er den store matematik vi har fremme. 🙂

Det har sine årsager. Foråret skulle jo gerne varsle om hyggestunder i en god dansk sommer, men i år er det lidt mere usikkert hvordan sommeren kommer til at se ud. Vi har jo aldrig prøvet sådan en nedlukning før, og sommerhusejere, som havde håbet på et ordentlig afkast af deres investering via udleje af sommerdomicilet har nok haft lidt mere rumlende mavesystem i år på grund af stress om hvad der vil ske med de danske grænser…

Godt investeringsråd – is i maven!

Det bedste investeringsråd er, at have is i maven.

Man må aldrig se kortsigtet på en investering. Den skal ses over flere år, medmindre du er valutaspekulant, hvor du naturligvis må kunne reagere 24/7 på hvad som helst på den geopolitiske scene. For almindelige investorer skulle der gerne være et flerårigt sigte, for lige nu vil en del aktier være præget af usikre omsætnings- og indtjeningstal. Der vil gå en rum tid før man ved, hvor meget nedlukningen de facto vil koste…

Livet leves forlæns – forstås baglæns

Efter i går at have rundet de 565 måneder (47+1), så kan jeg til fulde genkende mundheldet, at livet leves forlæns, men forstås baglæns. Vi skulle meget gerne blive bedre med alderen og erfaringen til at forudse, hvad der vil ske, men vi rammer aldrig den helt præcise udvikling uden nogen krystalkugle, vel? 🙂

I dag kommer guldklumperne forbi, så det bliver hyggeligt, og derfor ønsker jeg alle jer kære læsere en rigtig god weekend herfra.

About the author

Adm uddannelsesmedarbejder, uddannet IT-supporter. Inspirator i PMI (Positiv Mental Indstilling) som tror på vi sammen er stærkere, hvis vi opfører os anstændigt over for hinanden - uanset hvilke forskelle der måtte være mellem os som mennesker.
Tidligere biblioteksmedhjælper og før det uddannelseskoordinator, og aktiv TR mens jeg fungerede som stationsbetjent heroppe i Kalundborg.
Privat har jeg tre voksne børn i alderen 18-22.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.